Vores blog

Mary-Ann Wulff Ofte stillede spørgsmål

 

Plejetestamente og børnetestamente

Hvad er et “Plejetestamente” i modsætning til et almindeligt testamente, og bør du få oprettet sådan et? På vores blog har vi en masse gode idéer til ting, som du kan tænke over i forhold til dine eventuelle efterladte. Der er mange spørgsmål, du kan tage stilling til, hvis du vil gøre de praktiske ting lettere for dine efterladte. Der er for eksempel ”Min sidste vilje”, som giver dig mulighed for at udtrykke forskellige ønsker i forhold til din begravelse. Du kan også læse om for eksempel ”Skovkirkegårde”, ”Hospitalspræsten Joan”, ”Hvordan taler vi med vores børn om sorg”, ”Børnetestamente” og ”Fremtidstestamente” under kategorien ”Bliv klogere” på bloggen.

Søg, og du skal finde

På vores blog har vi naturligvis også en ganske udmærket søgefunktion. Du skriver dit søgeord i søgefeltet, og så kommer der nogle forslag til dig. Hvis dit spørgsmål ikke kommer frem som svar, så prøv at omformulere spørgsmålet eller emnet.

Hyggelige traditioner

Vores blog er ikke kun tung læsning. Der er også mere hyggelige indlæg som for eksempel indlægget om ”Disney’s juleshow”, som fortæller historien bag den populære tradition til jul. Halloween er også forklaret i indlægget ”Halloween”, hvor vi fortæller historien om Jack O-Lantern, som var en rigtig skidt knægt og som nu vandrer hvileløst rundt på jorden efter en aftale med selveste Djævlen.
Påsketraditioner, nytår og julens mange traditioner kan man også blive klogere på, hvis man klikker på ”Traditioner” til venstre på bloggen.

Gode idéer fra jer

Kig jer lidt omkring på vores blog. Der er mange gode ting at finde derinde. Når jeg bevæger mig rundt i samfundet, og folk hører, hvor jeg arbejder, får jeg altid spørgsmål. Spørgsmålene kan være om alt lige fra selve samtalen hos bedemanden efter et dødsfald til, hvordan man arrangerer en begravelse. Disse spørgsmål er både gode og vedkommende, og mange af dem kan jeg besvare umiddelbart, mens jeg er nødt til at se nærmere på andre. deraf opstod idéen om en blog. En begravelsesforretning og en blog? Ja, selvfølgelig, for hvor finder man ellers hjælp til alle de spørgsmål, som kan trænge sig på. Jeg er altid lydhør for spørgsmål – også fra dig. Kontakt os gerne via Facebook eller på mail [email protected]

© Begravelsesforretningen Brdr. Oest