Glerups Eftf.
Bedemand I Rougsøe og Sønderhald


Som mange andre bedemandsforretninger er Glerups Begravelsesforretning opstået i forbindelse med et snedkerværksted. Firmaet blev stiftet i 1946 af Niels Glerup, der i forvejen drev en møbelfabrik og en møbelforretning i Allingåbro. Kisterne blev dengang fremstillet ude på værkstedet.

I 1956 kom Niels’ søn Preben til som en del af firmaet, og i 1970 trådte Niels helt ud af Glerups Begravelsesforretning. Prebens søn, Poul Glerup, har været en del af forretningen siden han som dreng hjalp til, når der var brug for det.

I år 2000 overtog Poul og hans hustru således begravelsesforretningen. I den forbindelse lukkede man forretningen i Allingåbro og flyttede firmaet til Ørsted.

Det næste kapital i historien blev skrevet 1. januar 2018, hvor Jan og Hanna Nørager Sørensen overtog Glerups Begravelsesforretning.

I vil fortrinsvis møde Bent Møller Sørensen, men vi er flere omkring forretningen til at sørge for at kunne yde den bedste hjælp til jer.

Mød vores medarbejdere

Holdet bag Brdr Oest Begravelse

Jan Nørager Sørensen      -      Hanna Nørager Sørensen      -      Jette Mann Schiønning      -      Kurt Kjær      -      Lisbeth Troelsgaard Jensen      -      Bent Møller Sørensen

Åbningstider

Vores telefon er åben døgnet rundt.

Kontakt

Addresse Hougårds Vej 3, 8950 Ørsted

Telefon 86 48 88 28

E-mail [email protected]