Kister og urner
Vi bruger kun dansk producerede kister og miljøurner


Vi har et udvalg af traditionelle hvide trækister. Det er også muligt at vælge andre typer kister i f.eks. fyrretræ, egetræ eller bare i en anden farve end hvid.

Vores leverandør hedder Tommerup Kister og ligger i Glamsbjerg på Fyn. De kister vi bruger er dansk producerede kvalitetskister.

Se vores udvalg af kister her.

Vores urner er alle miljøurner, der er godkendt til at blive sat ned på danske kirkegårde. Vi har et bredt sortiment af forskellige farver og nogle urner med motiver på. Det er ligeledes muligt at købe urner, der er speciel velegnet til at sprede asken over hav.

Se vores udvalg af urner her.

Vi givertilbage til naturen


Et træ skaber glæde og er et rigtig fint symbol på et mindet om et levet liv. Når du køber en kiste hos os, gavner du de kommende generationer. Dine træer plantes i Folkeskove rundt om i landet. Indtil videre er der bl.a. plantet i Høgshøj Folkeskov i Spentrup ved Randers og Oust Mølle Folkeskov i Randers. I 2018 er der planer om flere skove omkring Aarhus.

For hver kiste, der bliver solgt – bliver der plantet 1 træ i Danmark.

Dette er muligt, fordi vores leverandør af kister Tommerup Kister har indgået et samarbejde med organisationen Growing Trees Network.

Det vi låner af naturen, giver vi tilbage igen.

Image