Pjecer og bøger


“Min sidste vilje” giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad man ønsker i forbindelse med sin begravelse eller bisættelse.

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, er det alligevel en hård belastning for de pårørende. Det kan være svært at overskue den række af praktiske og juridiske detaljer, man skal forholde sig til.

Denne pjece er skrevet som en hjælp til jer pårørende. En hjælp til at komme lettest muligt igennem de praktiske overvejelser og til at give plads til det, der er vigtigst… nemlig at tage en fredelig og god afsked med en af jeres kære.

En børnebog, der handler om døden…

Børnene Tut og Tobias har mistet deres onkel, og bogen handler om de tanker, børnene gør sig omkring hans død. Hvor er han henne? Og hvad betyder det at stille træskoene?
Det er vigtigt, men svært at tale om døden. ”Hvor går man hen når man går bort?” kan ved fælles læsning eller højtlæsning være med til at sætte ord på det at miste et familiemedlem eller en ven og give stof til samtale mellem børn og voksne.

“Hvor går man hen når man går bort” er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Bogen er indlæst på cd af skuespiller Lone Hertz. Cd’en følger med sammen med bogen.