Elysium begravelsesopsparing


Mange har et ønske om, at der er “styr på” det økonomiske i forbindelse med ens eget dødsfald. Mange giver udtryk for, at de gerne vil have, at deres efterladte ikke står tilbage med den bekymring det kan være, at få det økonomiske til at hænge sammen, når et dødsfald sker.

Man kan sikre sig på mange måder, f.eks. kan man jo lave en helt almindelig opsparing i sit pengeinstitut. Der er dog nogle fordele ved at indbetale pengene på en Elysium begravelsesopsparing – se nedenfor. Den største fordel er, at pengen bliver brugt til det formål, de er blevet opsparet – nemlig at betale ens egen begravelse, når den tid kommer. Dvs. pengene kan ikke pludseligt blive brugt til noget andet end det oprindelige formål eller blive udbetalt til eventuelle andre kreditorer.

Se mere nedenfor omkring, hvilke fordele der er og ikke mindst hvordan man opretter en begravelsesopsparing.

Kontakt os endelig hvis I har yderligere spørgsmål

Vidste du, at Elysium Begravelsesopsparing giver følgende fordele:


 
  • Opsparingen påvirker ikke sociale ydelser eller pension

  • Pengene kan kun bruges til egne begravelsesomkostninger

  • Man er helt fritstillet i sit valg af bedemand

  • Der tilskrives bonus til det indbetalte beløb

 

Hvordan oprettes en begravelsesopsparing?

Oprettelsen af en begravelsesopsparing kræver blot, at man lige udfylder en indmeldelsesblanket, hvor man tager stilling til, hvordan man ønsker at opspare sine penge – enten lidt ad gangen eller et beløb på én gang.

Man kan få fat i disse indmeldelsespapirer på 3 forskellige måder:

  • Ved henvendelse til os i én af vores forretninger.
  • Ved henvendelse til Elysiums sekretariat.
  • Ved at downloade indmeldelsespapirerne, printe dem, udfylde dem og sende dem enten til den bedemand, du ønsker skal være behjælpelig, når den tid kommer – eller du kan sende papirerne direkte til Elysiums sekretariat.

Læs mere om Elysium Begravelsesopsparing her på foreningens egen hjemmeside.