Søren Røndes Eftf.
Bedemand i Grenaa –
kontakt os på 86 30 02 77


Vi er din bedemand i en svær tid

Her hos Søren Røndes Eftf. oplever vi, at det sidste farvel, nok er noget af det sværeste, der findes, og det forstår vi godt. Måske er du pludselig i en situation i dit liv, hvor du skal planlægge en begravelse/bisættelse for en fjern slægning, en god ven eller et nært familiemedlem, og hvad gør du så?

Vi har erfaringen til at rådgive dig.

Hos Søren Røndes Eftf. behandler vi alle med respekt, og vi bruger vores erfaring til at lytte, spørge og rådgive professionelt omkring de ting, som er vanskelige og uvante. Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe med alle detaljer – og det er altid inden for de økonomiske rammer, vi har aftalt på forhånd.

Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at kigge forbi vores begravelsesforretning i Grenaa. Vi fungerer også som bedemænd i både Norddjurs og i Syddjurs.

generationsskifte pr. 1. november hosBedemand Søren Rønde Hansen


Pr. 1. november 2019 har vi overtaget bedemandsforretningen Søren Rønde Hansen. Søren og Tove har siden 1992 drevet forretningen fra Grenaa. Søren og Tove har ønsket at få mere tid til deres familie, deres dejlige børnebørn og andre interesser i øvrigt. Vi er derfor glade for, at det har kunnet lykkedes at give dem mulighed for det. Vi glæder os til at føre Sørens forretning videre, og fortsat kunne hjælpe familierne, når de mister.

Vi er så heldige, at Søren har lyst til at være hos os i forretningen lidt endnu. Tove vil fremover nyde sit otium, mens Søren som sagt fortsætter lidt endnu.

Stort velkommen skal lyde til Søren som vores kollega.

Image

Din lokalebedemand i byen


Jan og Hanna Nørager Sørensen overtog den 1. november 2019 forretningen Bedemand Søren Rønde efter Tove og Søren Rønde Hansen.

Den oprindelige bedemandsforretning startede på Havnevej i Grenaa i 1913, under navnet ”Frederik Hansen & Co.” med arbejdsopgaver, der fordelte sig over møbelsnedkeri, ligkistesnedkeri og flytteforretning.

I 1934 blev Ejnar Schmidt eneindehaver af firmaet, der nu var flyttet til Kannikegade. I den forbindelse blev bedemandsforretningen en væsentlig del af virksomheden. I 1954 kom 2. generation af familien Schmidt til – nemlig Jørgen Schmidt.

Tove og Søren købte i 1992 bedemandsforretningen, og førte den videre i lejede lokaler ved Jørgen Schmidt, men der var meget trange forhold. I 1997 købte de derfor ejendommen på Markedsgade 49, som blev ombygget og indrettet til bedemandsforretning. Der vil altså fremover stadig blive drevet bedemandsforretning fra denne adresse.

Til dagligt vil I møde Jan og Søren i vores forretninger i Grenaa.

Åbningstider

Vores telefon er åben døgnet rundt.

Kontakt

Addresse Markedsgade 49, 8500 Grenaa

Telefon 86 30 02 77

E-mail [email protected]