Brdr Oest Begravelse
Bedemand I Randers –
kontakt os på 86 40 22 22


Mon ikke det sidste farvel for de fleste er noget af det sværeste at forberede sig på her i livet? Det oplever vi hos Brdr. Oest – og vi forstår det. Som efterladt står du i en situation, du måske aldrig har været i før og skal samtidig planlægge afskeden for et nært familiemedlem, en god ven eller en fjern slægtning.

Hos Brdr. Oest har vi respekt for, at vi alle er forskellige og bruger vores erfaring til at spørge, lytte og rådgive professionelt omkring det, der er uvant og vanskeligt. Er det dit ønske, kan vi hjælpe ned til mindste detalje – og altid indenfor de økonomiske rammer, vi aftaler på forhånd.

Hos Brdr. Oest møder du primært Bent Møller Sørensen, Lisbeth Troelsgaard Jensen, Jette Mann Schiønning, Kurt Kjær og Hanna Nørager Sørensen på kontoret. Vi er alle klar til at hjælpe dig med det, som du måtte have brug for.

Byens ældstebegravelsesforretning


 

Som så mange andre begravelsesforretninger er Brdr. Oest opstået i forbindelse med et snedkerværksted. Snedkermester Alfred Oest åbnede tilbage i 1938 begravelsesforretningen i forbindelse med snedkerforretningen i Brødregade i Randers.

I 1964 flyttede forretningen til Hadsundvej 53, og den skiftede navn til Brdr. Oest. Viggos bror, Preben Oest, var kommet hjem fra USA. De to brødre drev nu forretningen sammen, og Prebens ægtefælle hjalp også til. Forretningen blev i 1976 flyttet til den nuværende adresse på Hadsundvej 61.

Den ældste bror Viggo Oest døde i 1997. På det tidspunkt blev Bent Møller Sørensen ansat som bedemand i forretningen. I 2002 fyldte Preben Oest 75 år, og det var således tid til yngre kræfter, og Bent Møller Sørensen overtog derfor forretningen i oktober 2002. Bent har fungeret som bedemand siden 1991.

Gennem mange år var Brdr. Oest den ene af to begravelsesforretninger, der eksisterede i Randers. Forretningen har gennem årene fulgt med udviklingen og har i dag næsten 80 års erfaring i faget. I 2003 udvidede Bent Sørensen forretningen til også at omfatte Bastrups Eftf. i Hadsund. De to forretninger drives i dag sammen af søskendeparret Hanna og Jan Nørager Sørensen. Søskendeparret overtog forretningerne fra deres far i 2014.

 

Mød vores medarbejdere


Holdet bag Brdr Oest Begravelse

Jan Nørager Sørensen      -      Hanna Nørager Sørensen      -      Jette Mann Schiønning      -      Kurt Kjær      -      Lisbeth Troelsgaard Jensen      -      Bent Møller Sørensen

Åbningstider

Vores telefon er åben døgnet rundt.

Kontakt

Addresse Hadsundvej 61, 8930 Randers NØ

Telefon 86 40 22 22

E-mail [email protected]