Nanny S. Kristensens Eftf. v/Jan Nørager Sørensen
Bedemand i Grenaa –
kontakt os på 86 32 13 11


Vi er din bedemand i en svær tid

Her hos Nanny S. Kristensens Eftf. oplever vi, at det sidste farvel, nok er noget af det sværeste, der findes, og det forstår vi godt. Måske er du pludselig i en situation i dit liv, hvor du skal planlægge en begravelse/bisættelse for en fjern slægning, en god ven eller et nært familiemedlem, og hvad gør du så?

Hvad er det rigtige at gøre, og hvordan gør man det? Mange problemstillinger kan trænge sig på i denne situation; både følelsesmæssige og praktiske ting fylder meget, og hvad mon den, der ikke er her mere, ville have ønsket? Måske ved du noget – måske ingenting? Skal det være begravelse eller bisættelse?

Vi har erfaringen til at rådgive dig.

Hos Nanny S. Kristensen behandler vi alle med respekt, og vi bruger vores erfaring til at lytte, spørge og rådgive professionelt omkring de ting, som er vanskelige og uvante. Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe med alle detaljer – og det er altid inden for de økonomiske rammer, vi har aftalt på forhånd.

Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at kigge forbi vores begravelsesforretning i Grenaa. Vi fungerer også som bedemænd i Norddjurs og Syddjurs heriblandt Ebeltoft, Rønde, Kolind og Ryomgård.

Nyt pr. 1. november hos os


Den 1. november 2019 blev det muligt at lægge Bedemand Søren Rønde sammen med Begravelsesforretningen Nanny S. Kristensens Eftf.

Søren og Tove har efter mange år som gode bedemænd her på Djursland ønsket at få noget mere tid sammen med deres familie og specielt deres dejlige børnebørn. Der er nok også et par andre interesser, der skal bruges noget ekstra tid på. Søren har heldigvis ønsket at fortsætte noget tid endnu som aktiv bedemand. Det er vi rigtig glade for, og byder derfor Søren velkommen som kollega hos os. Vi ønsker for Tove, at hun må nyde sit nye liv i fulde drag.

Din lokalebedemand i byen


Image
Jan Nørager Sørensen
Jan Nørager Sørensen overtog den 1. marts 2008 forretningen efter Nanny Kristensen. Jan har således fungeret som bedemand i Grenaa i snart 10 år. Forud for købet af forretningen i Grenaa lå 5 år som bedemand i Randers i sin fars forretning – Brdr. Oest.

Ved overtagelsen af Nanny S. Kristensens Eftf. i 2008 boede Jan med sin familie i Randers. I 2009 besluttede Jan og hans hustru Anja, at de ville rykke teltpælene op og flytte familien til Grenaa. De købte ejendommen på Århusvej 37, hvortil forretningen blev flyttet.

Sideløbende har Anja opbygget en blomsterbutik – Blomsterværkstedet i Grenaa – som ligger i forlængelse af begravelsesforretningen på Århusvej 37.

Den 1. oktober 2014 overtog Jan Brdr. Oest Begravelse i Randers og Bastrups Eftf. i Hadsund sammen med sin søster Hanna Nørager Sørensen.
Jan og Hanna driver i dag sammen, forretningerne Nanny S. Kristensens Eftf. i Grenaa, Bastrups Eftf. i Hadsund, Glerups Eftf. i Allingåbro og Brdr. Oest Begravelse i Randers.

Image
Anja Nørager Sørensen

Åbningstider

Vores telefon er åben døgnet rundt.

Kontakt

Addresse Århusvej 37, 8500 Grenaa

Telefon 86 32 13 11

E-mail [email protected]