Bastrups Eftf.
Bedemand I Hadsund –
kontakt os på 98 57 10 44


Noget af det sværeste at forberede sig på her i livet er nok det sidste farvel, og hos Bastrups Eftf. forstår vi dette. Du står tilbage i en svær situation, måske en situation du aldrig har oplevet før, og samtidig skal du måske planlægge den sidste afsked med et familiemedlem, en kær ven eller en fjern slægtning. 

Der er et væld af følelsesmæssige og praktiske ting, du skal tage stilling til, og hvad ville den afdøde have ønsket? Hvad er det rigtige at gøre? Hvordan gør du det rigtige? Måske ved du allerede, hvordan den sidste afsked skal være – måske ved du ingenting? 

Hos Bastrups Eftf. forstår vi dig. Vi kan bruge vores omfattende erfaringer som bedemænd til at hjælpe dig med at overskue situationen. Vi kan rådgive dig professionelt i en svær periode i dit liv. Vi kan hjælpe dig med alle detaljer – og altid inden for de økonomiske rammer vi har aftalt på forhånd. 

Din bedemand i byen


 
Begravelsesforretningen Bastrup blev grundlagt af John Bastrup. I 2003 overtog Bent Møller Sørensen forretningen efter John, og siden da er den blevet drevet sammen med begravelsesforretningen Brdr. Oest i Randers.

I oktober 2014 blev Bastrups Eftf. i Hadsund og Brdr. Oest i Randers overdraget til to af Bents børn – nemlig Hanna og Jan Nørager Sørensen, som i dag driver begravelsesforretningen.

 

Mød vores medarbejdere


Image

Bent Sørensen

Image
Jette Mann Schiønning
Image
Lisbeth Troelsgaard Jensen
Image
Kurt Kjær

Åbningstider

Vores telefon er åben døgnet rundt.

Kontakt

Addresse Jacob Møllersgade 4, 9560 Hadsund

Telefon 98 57 10 44

E-mail [email protected]